divendres, 6 de febrer del 2009

LA CASA GRAN F.C

Benvolguts,
Us faig saber que a causa dels greus fets ocorreguts en el partit que hi va haver amb el Rosario Central i en el qual van ser agredits alguns dels seus jugadors i afeccionats, des de la Sectorial d’Esports encapçalada per en Josep Maldonado s’ha impulsat, en el marc de la Casa Gran del catalanisme, un acte lúdic, reivindicatiu i solidari: el partit de la Casa Gran del catalanisme amb el Rosario Central en el seu mateix camp. L’idea ha tingut molt bona acollida i finalment es farà el proper diumenge, 8 de febrer, a les 13.30 al Camp del Rosario Central.

A l’equip de la Casa Gran del catalanisme compatrem amb la presència d’Artur Mas, Felip Puig, Oriol Pujol, Xavier Trias i l’Àngel Colom, entre d’altres, a més d’alguna persona coneguda del món de l’esport com els exjugadors del F.C. Barcelona Zubiría, Jose Mari Bakero i d'altres.
Dir-vos que el camp serà el Camp Municipal d’Esports, situat al carrer Menorca del districte de Sant Martí a la ciutat de Barcelona. Si algú agafa el metro ha de fer-ho a la L2 i baixar a Bac de Roda. Espero haver donat totes les dades necessàries.

A la finalització es farà un pica-pica. Us hi esperem a tots!!!!
Víctor Terradellas i MaréImpulsor de la Plataforma per la Sobirania

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada